top of page

01

Menneskelig

implicIT skal være opplyste og omtenksomme, og ikke handle blindt ut fra øyeblikkets impulser eller ren egennytte. I et marked hvor elektroniske begreper er blitt mer og mer vanlig, skal vi holde godt fast i den menneskelige faktoren. Vi tror fortsatt på ordtaket; "mennesker handler av mennesker".

02

Respektfull

implicIT skal alltid vise respektfull adferd, ved å møte andre mennesker med åpenhet og nysgjerrighet knyttet til det de gjør, og det de sier. I tillegg skal vi være engasjerte i våre kunder og alltid være imøtekommende med godt humør og respekt.

03

Kvalitetsbevisst

implicIT skal levere varer og tjenester av høyeste kvalitet. Noe som er avgjørende for god lønnsomhet hos våre kunder. Vi skal forstå og jobbe i felleskap med våre kunder, slik at vi sikrer at våre produkter og tjenester overholder deres krav og behov.

04

Innovativ

implicIT skal være spesialister innenfor sitt fagfelt, som stadig er i forandring og skal alltid gjøre sitt ytterste for å være innovative ovenfor sine kunder og samarbeidspartnere. Vi skal alltid se på muligheter for fornyelse og nyskapning. Det å være innovative vil gjøre oss mer kapable til å tilpasse oss stadige endringer i markedet.

05

Bærekraftig

implicIT støtter definisjonen på bærekraftig utvikling - "En utvikling som imøtekommer dagens behov, uten å ødelegge mulighetene for at kommende generasjoner skal få dekket sine behov". Vi skal bygge oppunder og jobbe på tre områder; "klima og miljø, økonomi og sosiale forhold". Det er i all hovedsak sammenhengen av disse tre dimensjonene som avgjør om noe er bærekraftig.

06

Proaktiv

implicIT skal alltid strekke seg etter å bruke sin erfaring, kompetanse og tid til å forstå sine kunders behov og utfordringer. Ved å være en proaktiv partner, skal vi spille kundene og hverandre gode. Dette gjøres ved å dele kunnskap, informasjon og generelt være en proaktiv rådgiver for sine kunder og samarbeidspartnere. 

Kjell H. Iversen

Daglig leder
T: 934 66 366
E: kjell@implicit.no

Anne Grøndahl

Økonomileder
T: 958 00 039

E: anne@implicit.no

Geir-Ove Sørensen

Logistikkleder
T: 918 24 139

E: geir-ove@implicit.no

Marius Andresen

Kommersiell leder

T: 455 06 005
E: marius@implicit.no

Tore-Andre Nygård

Senior salgskonsulent
T: 924 00 020

E: toreandre@implicit.no

Espen Thorolfsen

Forhandleransvarlig

T: 928 14 000

E: espen@implicit.no 

Simen L. Berntsen

Salgskonsulent

T: 469 32 400

E: simen@implicit.no

Erik Thorvaldsen

Teknisk leder
T: 926 20 365

E: erik@implicit.no

Steffen R. Thamdrup

Senior IT-konsulent
T: 930 24 430

E: steffen@implicit.no

Joakim Roer

AV-montør / konsulent
T: 414 75 363

E: joakim@implicit.no

Thore Olsen

Forhandler salgskonsulent
T: 911 56 658

E: thore@implicit.no

Vårt team

implicIT: medarbeidere med høy kompetanse og lang fartstid fra IT-bransjen

Om oss

I et marked hvor salg, service og support er blitt elektroniske begreper, ønsker vi å holde godt fast i den menneskelige faktoren. Hos oss finner du en gruppe engasjerte og dedikerte medarbeidere med høy kompetanse og lang fartstid fra IT-bransjen.
 

Selskapet ble etablert allerede tilbake i 1996, da fire staute karer fra Moss fikk i oppdrag å være distributør for Lexmark toner. Selskapet fikk navnet Computer Accessories Scandinavia AS (CAS). Etter hvert som årene har gått, har selskapet utviklet seg og tilbyr nå mer eller mindre alt av IT-utstyr, skrivere, møterom og mye, mye mer.

Etter nesten 27 års fartstid valgte selskapet å gjennomføre en omstillingsprosess. Dette var en prosess som tok for seg full rebranding, modernisering, profesjonalisering, og ikke minst gjøre selskapet mer synlig i markedet og ruste det for videre vekst.

Vårt nye navn ble implicIT AS. Navnet er basert på det norske ordet "implisitt" som betyr; "underforstått – noe som er implisitt, kan forstås selv om det ikke blir sagt direkte". Dette gjenspeiles i vårt slagord: "implicIT – IT, enkelt og greit!"

  • Facebook
  • LinkedIn

Våre verdier

implicIT: medarbeidere med høy kompetanse og lang fartstid fra IT-bransjen
bottom of page